Ricinusolie, Økologisk, NaturligOlie

65,00 kr 

This variant is currently sold out

Ricinusolie er også bedre kendt under navnet Amerikansk olie eller det engelske navn Castor oile. Denne økologiske, uraffineret og koldpresset ricinusolie fra Naturlig, kan benyttes på både hår og hud, med dens fugtgivende og blødgørende egenskaber. Den er rig på ricinolsyre, der har vist sig at have antiinflammatoriske, antibakterielle og antisvampende evner. Du kan altså med fordel benytte denne olie, hvis du har tendens til hudproblemer. Desuden er olien kendt for sine evner til at styrke hårets struktur, grundet dens rige mængde af Omega-6 fedtsyrer. Den er super veloplagt som en balsam eller kur til f.eks. tørt hår eller hovedbund. Ricinusolie har også et højt indhold af Omega-9 fedtsyrer, som virker nærende for håret og hårfoliklen, hvilket såfremt skulle fremme din hårvækst. Vælg mellem 30 ml og 10 ml.

 

Olie er IKKE bare olie! 

Hvad mener vi så egentligt med det? Hvis en olie bliver varmebehandlet eller behandlet på anden måde, så forsvinder alle vitaminer og mineraler fra olien = næringsstofferne. Hvis de gode næringsstoffer ikke findes i olien, vil vi hos Holistic House mene, at det er spild af penge. Derfor går vi meget op i at finde kvalitetsolier, som er behandles således, at man bevarer alle de gode egenskaber og næringsstoffer. Dét tænker vi nemlig, at din hud vil sætte stor pris på. 

Yderligere information

Egenskaber: Nærer, svampehæmmende, antibakteriel, blødgør
Hudtype: Sensitiv, irriteret/kløende, akne, eksem, skadet, infektioner, pigmentpletter
Indhold: Omega-3 fedtsyrer, Omega-6 fedtsyrer, Omega-9 fedtsyrer, E-vitamin
Duft: Netral duft
Væske: Lys hvid/gullig farve
Mængde: 100 ml
INCI: Ricinus Communis
Hjemland: Amerika
Plante: Ricinus/kristpalme
Vækstdel: Frø
Udvinding: Koldpresset
Opbevaring: Tiltrukket, mørkt og køligt

Ricinusolie er også bedre kendt under navnet Amerikansk olie eller det engelske navn Castor oile. Denne økologiske, uraffineret og koldpresset ricinusolie fra Naturlig, kan benyttes på både hår og hud, med dens fugtgivende og blødgørende egenskaber. Den er rig på ricinolsyre, der har vist sig at have antiinflammatoriske, antibakterielle og antisvampende evner. Du kan altså med fordel benytte denne olie, hvis du har tendens til hudproblemer. Desuden er olien kendt for sine evner til at styrke hårets struktur, grundet dens rige mængde af Omega-6 fedtsyrer. Den er super veloplagt som en balsam eller kur til f.eks. tørt hår eller hovedbund. Ricinusolie har også et højt indhold af Omega-9 fedtsyrer, som virker nærende for håret og hårfoliklen, hvilket såfremt skulle fremme din hårvækst. Vælg mellem 30 ml og 10 ml.

 

Olie er IKKE bare olie! 

Hvad mener vi så egentligt med det? Hvis en olie bliver varmebehandlet eller behandlet på anden måde, så forsvinder alle vitaminer og mineraler fra olien = næringsstofferne. Hvis de gode næringsstoffer ikke findes i olien, vil vi hos Holistic House mene, at det er spild af penge. Derfor går vi meget op i at finde kvalitetsolier, som er behandles således, at man bevarer alle de gode egenskaber og næringsstoffer. Dét tænker vi nemlig, at din hud vil sætte stor pris på. 

Yderligere information

Egenskaber: Nærer, svampehæmmende, antibakteriel, blødgør
Hudtype: Sensitiv, irriteret/kløende, akne, eksem, skadet, infektioner, pigmentpletter
Indhold: Omega-3 fedtsyrer, Omega-6 fedtsyrer, Omega-9 fedtsyrer, E-vitamin
Duft: Netral duft
Væske: Lys hvid/gullig farve
Mængde: 100 ml
INCI: Ricinus Communis
Hjemland: Amerika
Plante: Ricinus/kristpalme
Vækstdel: Frø
Udvinding: Koldpresset
Opbevaring: Tiltrukket, mørkt og køligt

Similar Products