patchouliolie 10 ml, naturligolie

95,00 kr 

This product is currently sold out.

Denne æteriske olie er udvundet af blade fra den buskede asiatiske urt, Patchouli. Duften er jordet, træagtig og mildt frugtig. Patchoulie virker regenererende, sammentrækkende og inflammationshæmmende på din hud og er velegnet til fedtet og moden hud. Brug den fx i din toner eller sammen med en god olie.

 

Dosering: Max 1%. Må aldrig anvendes ufortyndet.

Olie er IKKE bare olie!

Hvad mener vi så egentlig med det? Hvis en olie bliver varmebehandlet eller behandlet på anden måde, så forsvinder alle vitaminer og mineraler fra olien = næringsstofferne. Hvis de gode næringsstoffer ikke findes i olien, vil vi hos Holistic House mene, at det er spild af penge. Derfor går vi meget op i at finde kvalitetsolier, som er behandlet således, at man bevarer alle de gode egenskaber og næringsstoffer. Dét tænker vi nemlig, at din hud vil sætte stor pris på.

Mængde: 10 ml

INCI: Pogostemon Cablin

Plante: Urt

Vækstdel: Blade

Oprindelse: Asien

Udvinding: Vanddampdestillation

Duft: Varm, træagtig, mildt frugtig

Sikkerhed: Æteriske olier må aldrig anvendes ufortyndet på huden

Denne æteriske olie er udvundet af blade fra den buskede asiatiske urt, Patchouli. Duften er jordet, træagtig og mildt frugtig. Patchoulie virker regenererende, sammentrækkende og inflammationshæmmende på din hud og er velegnet til fedtet og moden hud. Brug den fx i din toner eller sammen med en god olie.

 

Dosering: Max 1%. Må aldrig anvendes ufortyndet.

Olie er IKKE bare olie!

Hvad mener vi så egentlig med det? Hvis en olie bliver varmebehandlet eller behandlet på anden måde, så forsvinder alle vitaminer og mineraler fra olien = næringsstofferne. Hvis de gode næringsstoffer ikke findes i olien, vil vi hos Holistic House mene, at det er spild af penge. Derfor går vi meget op i at finde kvalitetsolier, som er behandlet således, at man bevarer alle de gode egenskaber og næringsstoffer. Dét tænker vi nemlig, at din hud vil sætte stor pris på.

Mængde: 10 ml

INCI: Pogostemon Cablin

Plante: Urt

Vækstdel: Blade

Oprindelse: Asien

Udvinding: Vanddampdestillation

Duft: Varm, træagtig, mildt frugtig

Sikkerhed: Æteriske olier må aldrig anvendes ufortyndet på huden

Similar Products