tea tree æterisk olie, naturligolie, 10 ml

65,00 kr 

This product is currently sold out.

Tea Tree olien udvindes af blade og kviste fra det australske Tea Tree træ. Tea Tree olien er en af de kendteste æteriske olier og du har nok hørt om den. Den har været anvendt i århundreder af det oprindelige australske folkeslag, Aboriginals, til at køle og rense urenheder i huden. Prøv den også mod fx svamp (husk at fortynde!) eller andre kløende gener på huden. I aromaterapi anvendes Tea Tree olien traditionelt til at skabe følelser af rene luftveje.

 

Olie er IKKE bare olie!

Hvad mener vi så egentlig med det? Hvis en olie bliver varmebehandlet eller behandlet på anden måde, så forsvinder alle vitaminer og mineraler fra olien = næringsstofferne. Hvis de gode næringsstoffer ikke findes i olien, vil vi hos Holistic House mene, at det er spild af penge. Derfor går vi meget op i at finde kvalitetsolier, som er behandlet således, at man bevarer alle de gode egenskaber og næringsstoffer. Dét tænker vi nemlig, at din hud vil sætte stor pris på.

 

Mængde: 10 ml

INCI:  Melaleuca alternifolia

Plante: Lille teatræbusk

Vækstdel: Blade og kviste

Oprindelse: Australien

Udvinding: Vanddampdestillation

Duft: Gran og træ

Sikkerhed: Æteriske olier må aldrig anvendes ufortyndet på huden

Tea Tree olien udvindes af blade og kviste fra det australske Tea Tree træ. Tea Tree olien er en af de kendteste æteriske olier og du har nok hørt om den. Den har været anvendt i århundreder af det oprindelige australske folkeslag, Aboriginals, til at køle og rense urenheder i huden. Prøv den også mod fx svamp (husk at fortynde!) eller andre kløende gener på huden. I aromaterapi anvendes Tea Tree olien traditionelt til at skabe følelser af rene luftveje.

 

Olie er IKKE bare olie!

Hvad mener vi så egentlig med det? Hvis en olie bliver varmebehandlet eller behandlet på anden måde, så forsvinder alle vitaminer og mineraler fra olien = næringsstofferne. Hvis de gode næringsstoffer ikke findes i olien, vil vi hos Holistic House mene, at det er spild af penge. Derfor går vi meget op i at finde kvalitetsolier, som er behandlet således, at man bevarer alle de gode egenskaber og næringsstoffer. Dét tænker vi nemlig, at din hud vil sætte stor pris på.

 

Mængde: 10 ml

INCI:  Melaleuca alternifolia

Plante: Lille teatræbusk

Vækstdel: Blade og kviste

Oprindelse: Australien

Udvinding: Vanddampdestillation

Duft: Gran og træ

Sikkerhed: Æteriske olier må aldrig anvendes ufortyndet på huden

Similar Products